Με τη συμβολή του προγράμματός LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης - LIFE17 ENV/GR/000215 και τη συγχρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου

Το συνέδριο της διατροπικής Ευρώπης 2018 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου στο AHOY Rotterdam

Για τέσσερις δεκαετίες, η διατροπική Ευρώπη υπήρξε η σημαντικότερη επιχειρηματική πλατφόρμα για επαγγελματίες που ασχολούνται με τη βιομηχανία εμπορευματοκιβωτίων, μεταφορών και εφοδιαστικής. Στοχεύοντας σε ένα άκρως στοχοθετημένο κοινό, το κοινό είναι ελεύθερο να παραστεί στην έκθεση και το συνέδριο, το οποίο συγκεντρώνει τους κορυφαίους προμηθευτές και τους εμπειρογνώμονες του κόσμου για να δικτυωθούν, να δραστηριοποιηθούν και να εμπνευστούν.

Κάθε χρόνο παρακολουθούν περίπου 6.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Η διατροπική Ευρώπη προσελκύει τακτικά ναυτιλιακές εταιρείες, ναυλωτές, λιμάνια, επιχειρήσεις σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών, εταιρείες logistics, εκμισθωτές, κατασκευαστές εμπορευματοκιβωτίων, εμπόρους εμπορευματοκιβωτίων και άλλους επαγγελματίες εμπορευματοκιβωτίων και φορείς που εμπλέκονται στην αλυσίδα εφοδιασμού διατροπικών μεταφορών. Συναντιούνται όχι μόνο για να δικτυωθούν και να κάνουν επιχειρήσεις αλλά και για να δουν τις τελευταίες καινοτομίες και τις λύσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης.

 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει δωρεάν έκθεση και συνέδριο. Η έκθεση προσελκύει τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου από περισσότερες από 80 χώρες, προβάλλοντας τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Το συνέδριο φιλοξενεί πάντα τους πιο σημαντικούς ομιλητές της βιομηχανίας - με τους συμμετέχοντες να έχουν πρόσβαση στην καλή γνώση του μέλλοντος της αγοράς καθώς και σε τεχνικές πληροφορίες.

Πηγή: πατήστε εδώ.

Visitors

Date of last update:

16/07/2021

The LIFE GreenYourRoute (LIFE GYR) [LIFE17 ENV/GR/000215] project is co-funded by the LIFE programme, the EU financial instrument for the environment and the Greek Green Fund. Its aim is creating an optimization platform for last mile delivery of goods, taking environmental aspects into consideration.

The sole responsibility for the content of this publication lies with the authors. It does not necessarily reflect the opinion of the European Union. Neither the EASME nor the European Commission are responsible for any use that may be made of the information contained therein.