Με τη συμβολή του προγράμματός LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης - LIFE17 ENV/GR/000215 και τη συγχρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου

FACTS & FIGURES

PROJECT

Νέα και Εκδηλώσεις

Με 15 χρόνια παρουσία στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics, τα πολύ-συνέδρια LOGI.C επιστρέφουν το 2020, στην 12η διοργάνωσή τους.

 

Πηγή: O.MIND CREATIVES

Σεπτέμβριος 2, 2020

Logi.C 2020

O τομέας των μεταφορών μετασχηματίζεται διεθνώς, σε μια πράσινη κατεύθυνση, με ισχυρή καινοτομία, ψηφιακή διάσταση, έξυπνες υπηρεσίες, και συνέργειες με άλλες υποδομές.

 

Πηγή:youtruck.gr

Αύγουστος 6, 2020

Πράσινες μεταφορές: Νέο πλαίσιο, έξυπνες λύσεις και παραδείγματα Καινοτομίας

Διανύοντας μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τον κλάδο, τα Supply Chain Awards 2020, για 5η χρονιά, πρόκειται να αναδείξουν τους κορυφαίους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών.

 

Πηγή:Metaforespress

Αύγουστος 5, 2020

Στις 25 Σεπτεμβρίου λήγει η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Supply Chain Awards 2020

Στις 8 Ιουλίου, οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν για το πακέτο κινητικότητας για τις οδικές μεταφορές, μετά την έγκρισή του από την επιτροπή μεταφορών τον Ιούνιο και το Συμβούλιο και κατόπιν προσωρινής συμφωνίας με τους υπουργούς της ΕΕ.

 

Πηγή:Taxheaven

Ιούλιος 21, 2020

Ευρ. Κοινοβούλιο: Καλύτερες συνθήκες εργασίας για οδηγούς φορτηγών σε ολόκληρη την ΕΕ

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και ευρισκόμενο σε διάλογο και συνεννόηση με την επιχειρηματική κοινότητα προχώρησε στη διεξαγωγή έρευνας για τις επιπτώσεις του COVID-19 το διάστημα 16/3/2020 έως 20/3/2020. 

 

Πηγή: metaforespress.gr

Μάρτιος 31, 2020

Πόσο έχουν πληγεί οι μεταφορικές εταιρείες και η εφοδιαστική από τον κορωνοϊό;

Η μεγαλύτερη πρόκληση και ευκαιρία της εποχής μας είναι να γίνουμε η πρώτη κλιματικά ουδέτερη ήπειρος στον κόσμο μέχρι το 2050.

 

Πηγή: Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Φεβρουάριος 04, 2019

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) διαθέτει στον τομέα των υποδομών το 1/3 του κεφαλαίου της, στο πλαίσιο ενός «πράσινου» προγράμματος επενδύσεων, υπογράμμισε από το βήμα του συνεδρίου του Economist ο αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος Υποδομών της EBRD, Γκιγιόμ Λε Μπρι (Guillaume Le Bris), τονίζοντας ότι ο οργανισμός έχει επενδύσει στην Ελλάδα 2,5 δισ. ευρώ από το 2015.

 

Πηγή: πατήστε εδώ.

Απρίλιος 16, 2019

Για τέσσερις δεκαετίες, η διατροπική Ευρώπη υπήρξε η σημαντικότερη επιχειρηματική πλατφόρμα για επαγγελματίες που ασχολούνται με τη βιομηχανία εμπορευματοκιβωτίων, μεταφορών και εφοδιαστικής. Στοχεύοντας σε ένα άκρως στοχοθετημένο κοινό, το κοινό είναι ελεύθερο να παραστεί στην έκθεση και το συνέδριο, το οποίο συγκεντρώνει τους κορυφαίους προμηθευτές και τους εμπειρογνώμονες του κόσμου για να δικτυωθούν, να δραστηριοποιηθούν και να εμπνευστούν.

 

Πηγή: πατήστε εδώ.

Νοέμβριος 01, 2018

Το συνέδριο της διατροπικής Ευρώπης 2018 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου στο AHOY Rotterdam

Visitors

Date of last update:

19/08/2020

The LIFE GreenYourRoute (LIFE GYR) [LIFE17 ENV/GR/000215] project is co-funded by the LIFE programme, the EU financial instrument for the environment and the Greek Green Fund. Its aim is creating an optimization platform for last mile delivery of goods, taking environmental aspects into consideration.

The sole responsibility for the content of this publication lies with the authors. It does not necessarily reflect the opinion of the European Union. Neither the EASME nor the European Commission are responsible for any use that may be made of the information contained therein.