Με τη συμβολή του προγράμματός LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης - LIFE17 ENV/GR/000215 και τη συγχρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, Ελλάδα
 

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) διαθέτει στον τομέα των υποδομών το 1/3 του κεφαλαίου της, στο πλαίσιο ενός «πράσινου» προγράμματος επενδύσεων, υπογράμμισε από το βήμα του συνεδρίου του Economist ο αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος Υποδομών της EBRD, Γκιγιόμ Λε Μπρι (Guillaume Le Bris), τονίζοντας ότι ο οργανισμός έχει επενδύσει στην Ελλάδα 2,5 δισ. ευρώ από το 2015.

 

Πηγή: πατήστε εδώ.

Απρίλιος 16, 2019

Για τέσσερις δεκαετίες, η διατροπική Ευρώπη υπήρξε η σημαντικότερη επιχειρηματική πλατφόρμα για επαγγελματίες που ασχολούνται με τη βιομηχανία εμπορευματοκιβωτίων, μεταφορών και εφοδιαστικής. Στοχεύοντας σε ένα άκρως στοχοθετημένο κοινό, το κοινό είναι ελεύθερο να παραστεί στην έκθεση και το συνέδριο, το οποίο συγκεντρώνει τους κορυφαίους προμηθευτές και τους εμπειρογνώμονες του κόσμου για να δικτυωθούν, να δραστηριοποιηθούν και να εμπνευστούν.

 

Πηγή: πατήστε εδώ.

Νοέμβριος 01, 2018

Το συνέδριο της διατροπικής Ευρώπης 2018 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου στο AHOY Rotterdam

Visitors

Date of last update:

22/08/2019

The sole responsibility for the content of this publication lies with the authors. It does not necessarily reflect the opinion of the European Union. Neither the EASME nor the European Commission are responsible for any use that may be made of the information contained therein.